2010.09.29.
18:00

Írta: rrroka

Udvaribolond és udvari varázsló


A City/Town vonal mellet a másik kedvencem  Castle/Kingdoms. A minifigek teljesen arra termettek, hogy középkori hadsereg, illetve ehhez az időszakhoz kapcsolódó fantasy alak legyen belőlük, így muszáj volt beszereznem az idén kijött két csomagot, melyekben a minifigek mellett pár kellék is helyett kapott.

A 7953 Court Jester, udvaribolond az első olyan figem aminek két arca van, vagyis a vigyori arc másik oldala egy sírós ábrázat. A fehér-piros, piros-fehér ruha rendkívül vidám, a bojtos sipka pedig mindet visz. Egy kis talapzaton mutathatja be művészünk a tudományát, melyen egyszerre akár 6 stud-dal is zsönglőrködhet.

Párja a 7955 Wizard, varázsló, ami tökéletesen passzol hangulatában az udvari bolondhoz, bár az arca komorabb, és nagyrészét dús szakáll fedi. Nyilvánvaló, hogy ez a mágus egy udvari varázsló. Ő egy asztalon némi varázsitallal, receptúrával, illetve egy gubbasztó sárkányszerű jószággal, illetve varázspálcával rendelkezik.

Talán testvérek, akik a tudományok két teljesen eltérő ágát választották, talán barátok, akik a világot járva mulattatják és elvarázsolják a többi minifiget, talán egy királyi udvar szolgálatában állnak, mindenestre két kiemelkedően szép új kiadású figura a gyűjteményembe.

Szólj hozzá!

Címkék: lego varázsló wizard minifig 7955 7953 court jester udvraibolond

A bejegyzés trackback címe:

https://minifig.blog.hu/api/trackback/id/tr762332310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása