2010.09.10.
08:00

Írta: rrroka

Legrondább minifig fej

6580 szerelő
6580 pilóta

Tegnap egy vaterázott 6580: Land Jet 7 (Town/Extreme Team 1998) készlethez sikerült beszereznem a legrondább minifiget, amivel eddig találkoztam. A szetthez egyébként két figura jár, egy pilóta és egy szerelő.

A szerelő a problémás. Nem a testtel van a baj, hanem a fejével! Ez az ívelt szemöldök szerintem igencsak transzfesztitás és egyáltalán nem is illik a minifigekhez. A '98 körül megjelent town készletekre volt jellemző ez a csak szemöldökkel rendelkező arc, szerencsére leszoktak róla, mert rettenetes.
A dolgot úgy oldottam meg, hogy a pilótára raktam ezt a fura fejet, mert szerencsére a sisakrostélya nem átlátszó, hanem tömör fekete. :) Ettől a szőke szerelő csávó a sapkával kifejezetten mai trendi tinis lett.

Két értékelhető minifiggel nőtt tehát a gyűjteményem.

Szólj hozzá!

Címkék: 1998 minifig town 6850 land jet 7

A bejegyzés trackback címe:

https://minifig.blog.hu/api/trackback/id/tr162285291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása